BIZTOSÍTÁS KÖTÉS KÖTELEZŐ 2020 lakás utasbiztosítások Nyíregyházán.


A tartalomhoz

ONLINE CASCO BIZTOSÍTÁS itt,casco biztosítások kötése Nyíregyházán.

Online casco díjkalkulátor


online casco díjszámítás kötés itt

több biztosító ajánlat itt

irodánkban várunk biztosítás kötésreElözetes casco díjszámítás >>>katt ide

Casco biztosítási tájékoztató leírás

Teljes körű casco biztosítás

Elemi károk;
Rabláskár és Lopáskár amely a gépjármű teljes eltulajdonítását jelenti;
Rongálás és vandalizmus;
Rész lopáskár ahol a gépjármű valamely alkatrészének eltulajdonítását vesszük biztosítási eseménynek. (pl: rádiós-magnó lopása);öréskárok, mely a gépjárműben, alkatrészeiben, tartozékaiban - balesetből keletkezett;
Üvegkár

egyéb casco módozatok leírásához görgessen lejjebb


Mire nem terjed ki a casco biztosítás?

Az olyan károkra, amelyek háborús jellegű eseményekkel vagy bármilyen tömegmegmozdulással, terrorcselekményekkel, versennyel, sugárzó anyagok és termékek hatásával összefüggésben keletkeztek.

Az olyan tűz- és robbanáskárokra, amelyek a gépjármű hatósági engedély nélkül

átalakítása miatt, vagy az alapbiztosítás fedezeti körébe nem tartozó töréskárával okozati összefüggésben következtek be.A biztosítási feltételekben részletezett olyan alkatrészek és tartozékok káraira, amelyeket le-, illetve kiszerelt állapotban tároltak.
A szerződéskötést követően beépített azon extratartozékokra, amelyeket a szerződés
mellékleteként nem tüntettek fel.
Azon töréskárok, amelyek nem baleseti jelleggel, pl. alkatrész anyagfáradásából eredő törés, hűtőfolyadék megfagyásából adódó mechanikus károk miatt keletkeztek.
Különleges gépjárműben - például daruval felszerelt gépjármű, markológép stb. annak munkavégzése közben bekövetkező károkra.
A lopás- és poggyászkárt, ha az nemesfémből, drágakövekből készült ékszerekben vagy azok felhasználásával készült tárgyakban, készpénzben, értékpapírban, értékcikkben, okmányokban, valamint a személyi használat körét meghaladó vagyontárgyakban
például munkaeszközök, kereső tevékenységgel kapcsolatos egyéb vagyontárgyakban(árukban) - keletkezett.
Amelyek szándékos bűncselekménynek biztosított általi kísérlete vagy elkövetése során

következtek be.Casco biztosítási módozatok

Lopás casco biztosítás

Gépjármű eltulajdonítására (lopás, rablás) nyújt fedezetet 10, 20, 30%-os választott önrész mellett.Ez a módozat a teljeskörű cascohoz képest 60-80%-al olcsóbb.

Gépjármű teljes eltulajdonítása álásra és vandalizmusra; ész lopáskárokra ;/pl: kerék lopás/is kiterjed. Itt is hasonló önrészekkel szerzodhetünk, mint a fennt nevezett esetben.

Törés casco biztosítás

Az alábbi káreseményekre vonatkozik.
Elemi kárra
Töréskár biztosításra és;
Üvegtörés biztosításra vonatkozik.


A casco biztosítás díja függ a gépjármű

Típusától
A biztosított (tulajdonos vagy üzembentartó) életkorától
A biztosított állandó lakhelyétől;
A vállalt önrésztől;
Díjfizetés gyakoriságától.

A biztosítási szerződést a biztosító mindig éves díjban határozza meg, melyet törleszthetjük havonta, negyedévente, félévente.
Természetesen ha a díjat egy összegben évenként fizetjük meg az adott biztosító társaságnak akkor jelentos díjkedvezményt kaphatunk pl. a havi díjfizetéshez képest.
A CASCO szerződés mindig tartalmaz önrészt, mely 10%, 20%, 30% egyes esetekben 40%-os is lehet.Ez alól kivétel az üvegtörés kockázat, ahol önrész nélkül is szerződhetünk.Amennyiben magasabb önrészt választunk úgy csökkentjük biztosítási díjunkat.A casco biztosítások minden biztosítótársaságnál más és más kiegészítő biztosításokkal társulnak,

Az alábbi kiegészítő biztosítások közül választhatunk

Balesetbiztosítás
életbiztosítás
Poggyászbiztosítás
Avulásmentes kiegészítő biztosítás
kiegészítő extratartozék biztosítás
assistance biztosítás

Így a megfelelő biztosítás kiválasztásában nem csak a kedvező ár, hanem a kínált kiegészítő szolgáltatások is fontosak lehetnek.

Fontos szolgáltatás lehet még az un. aktív kárrendezés, amely a mások által gépjármüvükben okozott felelősségi károkat casco biztosításuk terhére rendezik
a kártérítést a casco biztosítótól felvegyék. Később, a kárösszeg megtérülése után a biztosító a cascós
jogalapot visszarendezi.vissza az oldal tetejére I vissza a főoldalraFőoldal | Kötelezö biztositó váltás Nyiregyháza | Kötelezö biztosítás | Casco biztosítás | Utasbiztosítások | Lakásbiztosítás | Kapcsolat | Az oldalt üzemelteti | belépés üzleti partnereknek | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe